Leksaker för anala stunder, för honom och henne?

Anala lekar är vanliga hos många svenskar och utbudet av anala leksaker är stort i nästan alla svenska sexleksaksbutiker. Frågan är oftast vad som passar och vad som är skönt.

I denna kategori, analt, finns det en uppsjö av leksaker, endast fantasi sätter gränserna och tillverkarna har verkligen visat att man har fantasi. Man hittar mest analpluggar av olika former, färger, material, med eller utan vibratorer och pulsatorer. Till detta tillkommer stavar, mycket stora leksaker för de extra intresserade, prostatavibratorer för killar, uppblåsbara produkter, men även vanliga dongar, som är universella i det fallet.

Man skall inte heller glömma att om man är nybörjare, så är glidmedel något man skall ha och utnyttja som hjälp.

Skön analstimulans, men med vad och för vem?

Analpluggar är universella på så sätt att både killar och tjejer kan njuta av denna stimulering, vilket faktiskt är samt för de flesta leksaker för analt bruk. Därför är även nästan hela kategorin för anala leksaker för både killar och tjejer.

Den enda kategorin som verkligen är anpassad för killar är prostatastimulatorer, som oftast är utrustade med vibratorer och är anpassade att stimulera perineum hos killar, vilket har visat sig ge många män starkare orgasm och forskning har visat sig att denna typ av stimulering också i längden minskar chanserna för prostatacancer.

Analpluggar

Kille eller tjej – analpluggar är för alla och därför en av de mest populära kategorin för alla som gillar eller vill bara testa på anal stimulans. Analpluggar erbjuder också en uppsjö av olika former, färger och storlekar.

Den sköna stimuleringen av vanliga analpluggar, dvs, utan vibration, kommer från den sköna utfyllnad som uppstår och samtidigt som killar får stimulans av perineum, samt även kan ha extra stimulans och inverkar på kvinnans vaginala väggar.

Analpluggar finns verkligen i många varianter, stora, små och framförallt av olika former. Välj det som passar er, som gör er nyfikna.

Material varierar också. Pluggar av silikon har en fin och slät yta, metallpluggar brukar vara hårdare, samt pluggar av moderna och även ftalaterfria material som TPR/TPE/PVC har oftast en mjukare yta.

Köp gärna ett set med olika storlekar att testa ut vad som passar!

Analstavar

En vibrerande analstav från Satisfyer!

Stavar är en annan kategori som är populär och just för att längden spelar roll. Även om det finns långa analpluggar, är stavar alltid lite längre. Stimuleringen kan göra si steg och på längden.

Även olika former förekommer här och det finns faktiskt en del stavar med starka motorer som stimulerar ytterligare.

De flesta stavar som finns på marknaden idag är av silikon med eller utan vibratorer, eller av glas som drar en del användare. De flesta stavar är av typen med kulor, droppformade eller runda som sitter ihop på rad.

Större anala leksaker

Det finns även de som önskar större anala leksaker, baksaker av en större storlek, en fråga om extra stimulans och fetish, likt penetrering med handen.

Denna kategori innehåller framförallt lite större analpluggar av alla olika former. utbudet är oftast inte så stort och de flesta användare tar vad de har. Den mest populära, stora produkten här är urvalet av stora, extra stora dongar och där finns en del att välja på.

Titanmen är ett varumärke från Doc Johnson som faktiskt har en del större och extra stora produkter i denna kategori, lite mer tuffa produkter för de som vågar. De mest populära produkter heter Ass Servant och en ännu större Ass Master. Dessa är inget att skämta om, inget man köper bara för att testa, utan intresset måste finnas där. De är till för att sakta töja oh vänja analen vid större saker. Vid användning av denna typ av större anala produkter rekommenderas starkt olika typer av glidmedel vid användning av dess.

Ass Servant från Doc Johnson

Prostatavibratorer för killar

För killar finns en riktigt härlig kategori, för de som vågar och känner sig säkra på vad de vill. Prostatavibratorer finns i många olika former, oftast lätt böjda så att de kommer åt och stimulera perineum medhjälp av en vibrator.

De flesta prostatavibratorer finns i lagom stora storlekar, även om det finns enstaka produkter som är lite större, dvs. har en större diameter för ytterligare utfylllnad.

De mest populära produkterna kommer från Rocks-Off som har en del olika modeller, från mindre till större och lite olika former. Dessa modeller är bra prissatta och kanske därför så populära.

Vill man dock ha riktigt starka vibratorer, även dessa i fin silikon, samt en fjärrkontroll som är praktiskt vid en sådan stimulans, rekommenderar vi att titta på Vector från We-Vibe, samt Hugo från Lelo.

Naughty Boy från Rock-Off

 

Inte att glömma – glidmedel och rengöring!

Vid alla anala lekar rekommenderas glidmedel. Även om det finns specialanpassade glidmedel för anal lekar, så kan man använda de flesta glidmedel – alltid bättre med glidmedel eller utan!

Silikonbaserade glidmedel – dessa glidmedel har det bästa glider. Passar bäst till sexlekar utan leksaker, samt alla andra leksaker förutom de som är tillverkade av silikon.

Vattenbaserade glidmedel – dessa passar alla typer av sexleksaker, samt lekar utan sexleksaker. Inte lika drygt som silikonbaserade glidmedel, men passar även till leksaker som är tillverkade av silikon.

Det finns även olika typer av sprayer man hittar i apotekskategorierna hos de flesta erotikbutiker. Dessa typer av sprayer innehåller oftast medel som på ett naturligt sätt, dvs. utan bedövningsmedel, lindrar och kyler ner analen, så att man lättare kan slappna av, så att det inte gör ont.

Rengöring är också en punkt som är viktig och många anser att bra sköljning av tarmarna, själva analen är extra hygieniskt och passa sig vid olika typer av lekar, på egen hand eller tillsammans. Det finns ett stort utbud av analduscher som kan användas för detta ändamål.

En av de mest populära glidmedel för analt bruk - Back Door!
En av de mest populära glidmedel för analt bruk – Back Door!